Уиндсърф и кайтсърф на остров Лимнос

Ето, че най-накрая успяхме да избистрим идеята и да ви представим първия ни приключенски уиндсърф и кайтсърф лагер, който ще се проведе в края на месец август, на красивия остров Лимнос в Егейско море!

Остров изпъстрен с древни легенди, невроятна природа, разнообразие на птици, чудни заливи, предлагащи чудесни условия за водни спортове.

В рамките на осем дена ще се учим как да караме уинд или кайт сърф с лицензираните и много готини инструктори на Тренелариум и Siroko Wind Club. 🙂

Какво ще получите в замяна от нас, екипа на Тренелариум:

Предвидили сме всекидневно обучение по уиндсърф и кайтсърф, по четири часа.

Освен него, ще обикаляме острова по изгрев и залез с електрически колела, ще търсим скритите гръцки митове и легенди, които са засипали целият остров под формата на старинни руини и тайнствени пещери, ще посетим най-големият град на острова, Мирина, китните малки улички, малки магазинчета, старинната византийска крепост, намираща се на най-високата точка над града с уникална 360 градусова гледка, ще посетим единствената естествена пустиня в Европа, където ще можем да пробваме що е то сендбординг и може ли наистина да се кара дъска по пясък, залези от хеликоптерни площадки, гребане със СЪП – ове, недокоснати от човешка ръка плажове за почивка, скачане от скали, уроци по ветроходство и още куп други приключения!

Пътеводител на програмата по дни:

Ден 1 и Ден 2

Заминаваме от стадион „Васил Левски“ в понеделник,  29ти август, към град Кавала.

Ще се настаним в къмпинг, ще ходим на плаж през деня и ще чакаме с нетърпение следващата сутрин когато в 08.15ч. се каваме на ферибот до остров Лимнос. Пътуването с ферибот е с продължителност малко над 4часа. Ще имаме време да се насладим на плаването, да видим делфини и да се настроим за предстоящите приключения. Ще пристигнем по обяд на залива Саравари, където ще подготвим палатковия си лагер, в който ще живеем следващата седмица.

Ще се храним в ресторант, намиращ се непосредствено до лагера ни. Ще имаме достъп до душове и тоалетни.

Ден 3 - Ден 8

Предвидили сме по 4 часа ежедневно обучение по водни спортове.

Тъй като тези спортове са пряко зависими от прогнозата за вятър, ако тя не е подходяща (никакъв вятър или прекалено силен такъв), сме подготвили невероятни преживявания на сушата. Преход с електрически колела, изкачване на най-високия връх на Острова- вр. Вигла 426 м.н.в., плажуване на малки, недокоснати от хората заливи, разходка до истинска естествена пустиня, сендбординг и още най- разнообразни, мега приключенски преживявания.
Следобедите можем да посветим на почивка под дебелата сянка на дърветата, хамаци, четене на книжки, а преди всяка вечеря ще ходим на различно ново, готино и приключенско място, за да изпратим изминалия ден и да се насладим на величествените островни залези.

Ден 9

Закриване на програмата, сбогуване с това вълшебно място, опаковане на целия, пръснат навсякъде из острова багаж, качване на ферибота към Кавала и пътуване обратно до София.

29 август - 6 септември 2022 година
Гърция, остров Лимнос, залив Саравари
Час на тръгване - 10.00ч. стадион ``Васил Левски``
Такса за участие - 1200 евро за обучение по уиндсърф и 1400 евро за обучение по кайтсърф
Срок за записване - до 10 август 2022 година

Важна информация

Декларация от родител за съгласие за участие в програмите на „Тренелариум“. Попълване на медицински формуляр за здравословното състояние на участника и/или когато е необходимо, описание на прием на съответните лекарствени медикаменти.

Място на провеждане на програмата:

Програмата ще се проведе в Гърция, на остров Лимнос, залив Саравари.

Таксата включва:

транспорт, ферибот, такси по пътуване,  храна, водещи тренери, специализирана екипировка, сърф инструктори, такса за посещение на природни и исторически забележителности, наем на всякакъв вид допълнителни средства.

Възрастови групи:

За обучение по уиндсърф програмата е подходяща за участници от 8 години нагоре.

За обучението по кайтсърф, програмата е подходяща за участници от 10 години насетне.

Как да се запишем

Изпратете формата за записване или писмо до info@trenelarium.com , за избраната от вас програма.

Как да се запишем

За да заявите участие в програмата е необходимо да ползвате контактната ни форма. В отговор ние ще ви изпратим „наръч“ с документи за попълване 🙂 и списък с полезни и необходими вещи за комфортното прекарване на участниците в нашите програми!
КОНТАКТИ

нека да си сверим календарите 🙂