Уиндсърф и Кайтсърф на остров Лимнос 2023г.

След успеха на миналогодишното ни кайт и уиндсърф приключение, тази година сме готови да предложим сърф лагер в Гърция два пъти, за да надградим способностите си и да попълним познанията си. Първият ще се проведе в началото на месец юли, а следващият в края на месец август, на красивия остров Лимнос в Егейско море! В рамките на осем дена ще се учим как да караме уинд или кайт сърф с лицензираните и много готини инструктори на Siroko Wind Club.

Предвидили сме по 4 часа дневно обучение по кайт или уиндсърф

Освен това, ще обикаляме острова по изгрев или залез с електрически колела, ще търсим скритите Гръцки митове и легенди, които са засипали целия остров под формата на старинни руини и тайнствени пещери, ще се разходим в най-големия град на острова, Мирина, по малките улички,  китните магазинчета, старинната византийска крепост, намираща се на най-високата точка над града с уникална 360-градусова гледка, ще посетим единствената естествена пустиня в Европа, където ще можем да пробваме що е то сендбординг и може ли наистина да се кара дъска по пясък, ще се любуваме на залези от хеликоптерни площадки, ще гребем със СЪПове, ще лежим на недокоснати от човешка ръка плажове, ще скачаме от скали, ще имаме уроци по ветроходство и още куп други приключения!

Пътеводител на програмата по дни:

Ден 1

Отпътуване от София в посока пристанището на град Кавала, от където ще си хванем ферибота до острова. Пристигането ще бъде вечерта на залива Саравари, където ще подготвим палатковия лагер, в който ще живеем следващата седмица. Изхранването през следващите дни ще се случва в ресторант, намиращ се непосредствено до лагера ни. Ще имаме достъп до душове и тоалетни.

Ден 2 -7

Предвидили сме по 4 часа ежедневно обучение по водни спортове.

Тъй като тези спортове са пряко зависими от прогнозата за вятър, ако тя не е подходяща (никакъв вятър или прекалено силен такъв), сме подготвили невероятни преживявания на сушата. Преход с електрически колела, изкачване на най-високия връх на Острова- вр. Вигла 426 м.н.в., плажуване на малки, недокоснати от хората заливи, разходка до истинска естествена пустиня, сендбординг и още най- разнообразни, мега приключенски преживявания.
Следобедите можем да посветим на почивка под дебелата сянка на дърветата, хамаци, четене на книжки, а преди всяка вечеря ще ходим на различно ново, готино и приключенско място, за да изпратим изминалия ден и да се насладим на величествените островни залези.

Ден 8

Закриване на програмата, сбогуване с това вълшебно място, опаковане на целия, пръснат навсякъде из острова багаж, качване на ферибота към Кавала и пътуване обратно до София.

2-9 юли 2023г. и 25 август - 1 септември 2023г.
Гърция, остров Лимнос
Час на тръгване - 08:30ч. на съответната дата, стадион ``Васил Левски``.
Час на връщане в София – около 16.00ч. на съответната дата, стадион ``Васил Левски``.
Такса за участие - Уиндсърф програма 1300 евро/ Кайтсърф програма 1500 евро
Краен срок за записване - (едно свободно място)

Важна информация

При записване се изготвя договор за предоставяне на туристически пакет от услуги. Попълване на формуляр за здравословното състояние на участника и/или когато е необходимо, описание на прием на съответните лекарствени медикаменти. Платена такса според „Политика на заплащане“ на Тренелариум.

Място на провеждане на програмата:

Гърция, остров Лимнос

Таксата включва:

настаняване, храна, водещи тренери, специализирана екипировка, такса за посещение на природни и исторически забележителности, транспорт и застраховка.

Възрастовa група и брой участници:

Уиндсърф програмата ни е подходяща за участници от 10 години.

Кайтсърф програмата ни е подходяща за участници от 12 години.

Максимален брой участници 12 човека.

Как да се запишем

Изпратете формата за записване или писмо до info@trenelarium.com , за избраната от вас програма.

Промени в програмата

Предложената програма може да претърпи сериозни промени в резултат от метеорологичните условия, груповата динамика, интересите и настроенията на участниците.

Как да се запишем

За да заявите участие в програмата е необходимо да ползвате контактната ни форма. В отговор ние ще ви изпратим „наръч“ с документи за попълване 🙂 и списък с полезни и необходими вещи за комфортното прекарване на участниците в нашите програми!
КОНТАКТИ

нека да си сверим календарите 🙂