Пиринско Велопътешествие 2023г.

Велопътешествията ни набират все повече последователи и ние не спираме да предлагаме нови и нови велоприключения за тях.

Тази година ще се върнем, към една любима програма на мнозина, а именно Пиринско Велопътешествие.

Ще сме настанени в удобния хотел „Каза Карина“, който е идеална изходна точка, за множество приключенски трасета. Боровите гори,  минералните води, полегатите пътеки, красивите гледки, ще направят преживяването ни неустоимо.

Какво ще получите в замяна от нас, екипа на Тренелариум:

шест приключенски дни, по време на които ще се научим да заспиваме сами, да си приготвяме вещите и да се грижим за тях, да си приготвяме храна, каквато обичаме, да се преобличаме, да се къпем, да ходим, да се катерим, да преодоляваме различни препятствия с помощта на въжени мостчета, да си запалим огън по безопасен начин, да разпознаваме някои дървета и ядливи растения. Да наблюдаваме животни, да играем, да се справяме с различни заплетени ситуации, осланяйки се на собствените си възможности,  да караме колело, да преминаваме с него различни препятствия, да използваме активно скоростите му, да се научим да го подържаме в техническа изправност, да следваме предварително начертан по GPS  път, да разказваме патилата си с усмивка, да споделяме и да анализираме.

Пътеводител на програмата по дни:

Ден 1

Пристигане и настаняване в в хотел „Каза Карина“, Банско. Започваме с  игри за запознаване и опознаване. Очаквания и нагласи на участниците. Преглед на колелата и дискусия на тема безопасност. Разходка в района с колела. Вечерен огън, който ще е неотменна част от вечерното споделяне на преживявания и емоции.

Ден 2

Отправяме се на приключенски поход с колела. Нашата цел е село Елешница и прекрасния басейн с минерална вода и кула за скачане.

Преходът е чудесен, за да научим и приложим в действие всичко свързано с ползването на велосипед в гориста местност, а мотивацията от свежеста на басейна и играта в него, ще допринесат за успеха на начинанието. 🙂

Ден 3

Отново ще използваме навигационни пособия, с които да  открием къде се намира скалният масив „Пещерите“, където ще премерим сила, воля и мотивация катерейки се по обезопасени маршрути. Денят ни е посветен на изграждането на различен вид приятелство и то е приятелството в свръзка при скално катерене. Ще се научим как да се осигуряваме един друг, да се подкрепяме и да си вярваме. До това място, отново ще впрегнем любимите ни велосипеди.

Ден 4

Ден за планински преход с крака. 😊

Приключението ще ни отведе до хижа Вихрен, а от там… чак до връх, който ще си изберем кой е предната вечер заедно.

Със сигурност любопитни диви кози, ще ни правят компания, а сладки горски плодове ще ни дават допълнително сила.

Вечерта около лагерния огън ще имаме възможност да споделим всички трудни моменти и всички добри решения.

Ден 5

Отново яхваме велосипедите си и се отправяме към нови хоризонти. В този ден, ще си организираме приключенски казус, по време на който ще се навигираме, ще си помагаме, ще си предаваме информация чрез тайни кодове и описания, пък току виж и някой въжен елемент успеем да преминем. 🙂

Ден 6

Най-трудният ден, в който ще е необходимо да намерим всичките си вещи, да ги приберем в саковете си, да попълним дневника с онези спомени, с които не желаем да се разделим, да си направим кръгчето и да си кажем „до скоро“!

9-14 юли 2023г.
Пирин, Банско
Час на тръгване - 08:30ч. 9 юли 2023г., стадион ``Васил Левски``.
Час на връщане в София – 16.45ч. 14 юли 2023г., стадион ``Васил Левски``.
Такса за участие - 990 лева
Краен срок за записване - ВСИЧКИ МЕСТА СА РЕЗЕРВИРАНИ

Важна информация

При записване се изготвя договор за предоставяне на туристически пакет от услуги. Попълване на формуляр за здравословното състояние на участника и/или когато е необходимо, описание на прием на съответните лекарствени медикаменти. Платена такса според „Политика на заплащане“ на Тренелариум.

Място на провеждане на програмата:

Програмата ще се проведе в района на град Банско, Пирин планина.

Таксата включва:

настаняване, храна, водещи тренери, специализирана екипировка, такса за посещение на природни и исторически забележителности, транспорт и застраховка.

Възрастова група и брой участници:

Програмата е подходяща за деца от 7 години до 13 години.

Максимален брой участници 12 човека.

Как да се запишем

Изпратете формата за записване или писмо до info@trenelarium.com , за избраната от вас програма.

Промени в програмата

Предложената програма може да претърпи сериозни промени в резултат от метеорологичните условия, груповата динамика, интересите и настроенията на участниците.

Как да се запишем

За да заявите участие в програмата е необходимо да ползвате контактната ни форма. В отговор ние ще ви изпратим „наръч“ с документи за попълване 🙂 и списък с полезни и необходими вещи за комфортното прекарване на участниците в нашите програми!
КОНТАКТИ

нека да си сверим календарите 🙂