Горско училище 9 септември 2019 г.

«Би ли ми казал кой път да хвана оттук?
– Зависи накъде отиваш – отвърна Котака.
– Все едно накъде… – каза Алиса.
– Тогаз е все едно кой път ще вземеш – рече Котака.
– …само да стигна някъде. – добави Алиса, за да поясни.
– О, сигурно ще стигнеш – рече Котака, – но трябва да вървиш доста дълго…”

“Алиса в страната на чудесата”, Луис Карол

 

В пет дни, тренерите от Тренелариум ще помогнат на  младите приключенци да отворят ума и сърцето си за всички онези невероятно красиви и любопитни места и неща, които ще посетим, открием и изследваме по време на програмата ни «Горско училище»

Ден 1

Много забавно име има  върхът, който избрахме да посетим през последната седмица от Горското ни училище –  Дупевица се казва той. 🙂

Прогнозата е за чудесно време, за горска разходка, с множество облачета, които ще направят гледките още по–прекрасни, за очите ни.

Ден 2

Хайде на приключение. Ще изследваме един почти скрит водопад в района на с. Брезе – Добравишка скакля. В близост има и пещера, наречена Душника. Има фосили в района, а защо и откъде са, ще разберем от сладкодумните тренери. 🙂

Ден 3

Ще има катерене и то какво!!!

Отиваме до с. Комщица. Огромна поляна, прекрасни скали, река в близост и уютно селце. Ще се покатерим, ще научим алпийски възли, ще поиграем и ще събираме радост.

Ден 4

Приключеснко ориентиране над Драгалевския манастир. Ще подобрим уменията си за ползване на карта и компас и докато го правим, ще преодоляваме логически загадки.

Ще минем през посетителския център над Драгалевци, за да се запознаем с, обитаващите любимата ни планина, птици, животни и растения. Ще научим инересни факти за реките, скалите, клека, орхидеите и защитените местности.

Ден 5

Ще ходим на басейн, да!  Ако е хладно ще изберем горещите води на басейн Корали, ако пък времето е по- топло ще посетим любимият ни басейн в Банкя.

Как да се запишем за участие:

Можете да изпратите попълнена контактна форма от нашият сайт: Контакти

Можете да изпратите имейл до: desyslava.angelova@gmail.com

Всяка седмица програмата ни е различна. Поради високия интерес за тази програма, моля подайте заявка за участие поне седмица по – рано от избраната, от Вас дата.

Всеки ден се тръгва и се прибира от и на стадион “Васил Левски”.

  • Час на тръгване – 08.30ч.
  • Час на пристигане в София – 16.45ч.
  • Цена на курса  – 220 лв. за пет дни
  • Цена при записване за един ден – 50 лв.
  • Записване най-късно една седмица преди избраната от Вас дата!