Горско Училище 30 март – 7 април 2024г.

Горско училище 30 март – 7 април 2024г.

 

Без значение, има ли сняг или вече се усеща свежестта на пролетта, магията на приключенията, на Тренелариум,  никога не спира да вдъхновява.

Поради тази причина, ето че новите приключения са готови и очакват своите приключенци, които да ги изживеят и да напишат редовете на своите случки, в любимите ни дневници.

Всеки ден можете да изберете своето преживяване, в което да се включите. Можете да се потопите в света на планинарството, готвенето на открито, майсторенето на въжени мостчета, предизвикателните игри, които изпитват нашите сили, мотивация, бързина на реакция и вземане на решения, приятелството, толерантността, грижата един за друг, доверието и в същото време да се забавлявате на воля.

 

30 март 2024г. събота

Подготвили сме туристически преход до връх свети Илия, който се намира на с. Белчин.

Близо ни е, има чудесни гледки към Рила планина, пътеката вие между пробуждащите се за живот листенца на буковете. Чудесно начало и настройване за предстоящите занимания.

 

31 март 2024 г. неделя:

Отправяме се към Стобските пирамиди. Това е чудно място, на което с помощта на вятъра и водата са се образували изключителни пясъчни кули. Освен да посетим мястото, да научим максимум за него, ще се потопим и в новия формат на „ Игрите“- част I- ва на Тренелариум, които екипа ни подготви.

Динамични, изискаващи, запомнящи се, такива, в които всеки може да покаже своите силни страни и да помогне за справянето им. Оставям всички тях в тайна. 😊

1 април 2024г. понеделник:

Денят на лъжата или пък денят на Истината.

За този ден сме подготвили изкачване на връх Готен, който се намира недалеч от Бухово, в Стара планина. Височината му е 1294 м.н.в.

По пътеката към него, ще се запознаем с още един вид дървета, прекрасните Габъри и ще се насладим на чудни гледки. Пък ще видим, кой кого ще излъже и кой, какво ще спечели от това. 😊

 

2 април 2024г. вторник:

Дойде момента, в който ще се качим на педалите и ще отпрашим на велопреход от село Селянин към язовир Огняново по тайни и потайни пътеки. Не забравяйте да се вземете дрехи за преобличане, защото е съвсем възможно да се изправим пред истинското предизвикателство на калните локви. На това трудно се отстоява. 😊

3 април 2024г. сряда:

Ами, тъкмо сме загрели и отиваме да посетим поредното ново място. За този ден избрахме района около село Алино. Района разполага с чудни пътеки за колела, с възможност да направим обиколка на язовир Алино и ако имаме късмет, да се порадваме на цяла върволица на бебешки прасенца, които откриват света наоколо. 😊

 

4 април 2024г. четвъртък:

Походихме, покарахме и колела, идва време за катерене.

Отправяме се към едни интересни места, за които приказките разказват. Чудни бръшлянови поляни, златист пясъчник…Да, Боженица е мястото, а катеренето ще е много по-различно от това, което сме свикнали да практикуваме. Ще катерим боулдери. Ще си имаме креш падове- постелки на които ще можем да скачаме и да ни предпазват, ще си имаме и съвсем истински боудер катерач, който да ни разкрие тайните на това занимание.

5 април 2024г. петък:

И пак катерене, но този път на скали.

Ако условията са подходящи, много ни се ще да отидем на скалите в село Врабча. Има подходящи маршрути за всеки вкус и ниво на умения.

6 април 2024г събота:

Цял ден, в района на Бели Искър ще се потопим в част II на „Игрите“ на Тренелариум.

Предизвикващи всичките ни умения и определено ще добием нови по време на всички предизвикателства, пред които ще бъдем изправени.

 

7 април 2024г. неделя:

Ако времето позволява да сме по-статични, през този ден ще се потопим в кулинарния свят сред природата. За да преживеем истинско приключение сред природата, са необходими няколко неща и едно от тях е човек да може спокойно да си приготви храна. Ще се научим как да си подготвим защитено място за огън, как да си направим огнище, как да си подготвим храната и как да я сготвим, така че да извлечем максимален вкус от това, с което разполагаме.

 

За да се запишете за участие, моля пишете ни по имейл на:

info@trenelarium.com или използвайте контактната форма в сайта ни:

kids.trenelarium.com

Всяка сутрин тръгваме от паркинга пред главния вход на стадион Васил Левски в 08.30ч.

и се прибираме на същото място в 16.45ч.

Храната си я носим приготвена от вкъщи.

 

Такса за участие за един ден  –  125 лв.

Такса за участие за 9 дни – 1035 лв.

При записване ще получите промо код, с който бихте могли да закупите желания артикул от онлайн магазина ни с отстъпка.

Тренелариум

И така, заповядайте и споделете Горското училище през априлската ваканция с нас, екипа на Тренелариум! 😊