Горско училище 2 септември 2019г.

«Всеки в даден момент се нуждае от приказка. Прекрасно е, когато има кой да я разкаже».

«Мумин трол» Туве Янсон

В пет дни, тренерите от Тренелариум ще помогнат на  младите приключенци да отворят ума и сърцето си за всички онези невероятно красиви и любопитни места и неща, които ще посетим, открием и изследваме по време на програмата ни «Горско училище»

Ден 1

В деня ни за поход ще се разходим от м. Копитото, през Боянския водопад, та чак до м. Момина скала. Ще гледаме картата, ще търсим маркировките, ще следваме пътеките, ще носим на врата си компас, пък да видим дали в края на деня ще сме научили, как да използваме всичко това. 🙂

Ден 2

Скално катерене в близост до х. Средец, на Витоша! Всеки ще научи поне два алпийски възела, ще хване в ръце „гри-гри“, ще усети какво е доверието между двама човека, вързани на едно въже и зависещи един от друг. Всичко това се случва в контролиранa среда, където децата придобиват нови умения и знания под сключените вежди и добронамерения поглед, на критичните тренери. 🙂

Ден 3

Районyt над с.Кладница завинаги плени сърцата ни! Всички искат да се връщат там. Затова отново там, ще отделим време на сръчността на ръцете, на въображението на ума и на изобретателността. Ще творим, експериментираме и играем.

Ден 4

Да походим из любимата на всички долина – Мальовишката. Свежите септемврийски дни ще ни поднесат прекрасни гледки и забавни приключения!

Ден 5

Басейн, с пързалки и трамплин, и място за игра, и… сладолед. Заслужена почивка, след толкова много приключения! 🙂

 

Как да се запишем за участие:

Можете да изпратите попълнена контактна форма от нашият сайт: Контакти

Можете да изпратите имейл до: desyslava.angelova@gmail.com

Всяка седмица програмата ни е различна. Поради високия интерес за тази програма, моля подайте заявка за участие поне седмица по – рано от избраната, от Вас дата.

Всеки ден се тръгва и се прибира от и на стадион “Васил Левски”.

  • Час на тръгване – 08.30ч.
  • Час на пристигане в София – 16.45ч.
  • Цена на курса  – 220 лв. за пет дни
  • Цена при записване за един ден – 50 лв.
  • Записване най-късно една седмица преди избраната от Вас дата!