Пътеводител на галактическия приключенец II

Това е програма, която е разработена за по-малките ни клиенти и тяхното желание да последват приключенията на по-големите си братя, сестри или приятели. Тя е седемдневна, с преспиване и ще се проведе два пъти през летния сезон, като провеждането й ще е на различни места. Подходяща е всички деца на възраст от 6 години нагоре, които имат желание да се потопят в приключенския свят на Тренелариум. 🙂

Необходими качества и умения на участниците са: желание за приключения, любопитство, смелост за докосване до нови хоризонти, големи усмивки, дрехи на които никак не държите, удобна раница за носене на голямо мрънкане, свойство за успокоение на родители. 🙂IMG_0630Какво ще получите в замяна от нас, екипа на Тренелариум: седем приключенски дни, по време на които ще се научим да заспиваме сами, да си приготвяме вещите и да се грижим за тях, да си приготвяме храна, каквато обичаме, да се преобличаме, да се къпем, да ходим, да се катерим, да преодоляваме различни препятствия с помощта на въжени мостчета, да си запалим огън, по безопасен начин, да разпознаваме някои дървета и ядливи растения. Да наблюдаваме животни, да играем, да се справяме с различни заплетени ситуации, осланяйки се на собствените си възможности, да си построим заслон и палатки и да прекараме поне една вечер в тях, да караме колело, да разказваме патилата си с усмивка, да споделяме и да анализираме.

Втора част: Боровец

Тази програма обединява пешеходни и колоездачни приключения. Можете да се включите където ви е по силите или където ви е интересно.

Ден 1

Пристигане и настаняване в хотел Роял, к.к. Боровец. Следват игри за запознаване и опознаване. Очаквания и нагласи на участниците. Преглед на колелата и дискусия на тема безопастност. Разходка в района пеша и с колела. Вечерен огън, който ще е неотменна част от вечерното споделяне на преживявания и емоции.

Ден 2

Игрите продължават в района на хотела. Сега ще наблегнем на игри за комуникация, за изграждане на доверие, за изграждане на толерантност и взаимопомощ. Те са изключително динамични и провокират участниците да показват различни поведения, които вечерта, около огъня, ще дискутираме заедно, за да извадим поуките от преживяното.IMG_0877

Ден 3

Разделяне на две групи.

Едната група отива на приключенско ориентиране „част първа“ пеша, а другите с колела. През този ден ще се научим да използваме различни навигационни пособия. Необходимо е да поставим определен брой точки, на определени места.

Ден 4

През този ден продължаваме приключенския казус „част 2“. Смяна на местата. Групите е необходимо да открият поставените от друга група, точки. На точките ще има различни по вид предизвикателства, през които групите ще преминават.

Вечерта около лагерния огън ще имаме възможност да споделим всички трудни моменти и всички добри решения.IMG_4595

Ден 5

Всички заедно се отправяме на предизвикателството на въжените елементи. Ще си ги построим, ще се катерим, ще скачаме, ще се спускаме, ще ги преминаваме със затворени очи, ще си помагаме и ще се подкрепяме.

Ден 6

Ден за преход с колела, ден за планински преход с крака. Ще се качим с кабинковия лифт от х. Ястребец. Ще се отправим към х. Мусала.

Пешеходците ще опитат да се качат на вр. Мусала. Колоездачите ще се отправят от х. Мусала през цялата Мусаленска пътека, та чак до Боровец. Предизвикателството е голямо! 🙂

Ден 7

Закриване на програмата, дописване на спомени и преживявания в дневника. Следва възстановяваща почивка в лековитите води на Белчин бани. 🙂

Разни важности и необходимости:

  • Декларация от родител за съгласие за участие в програмите на „Тренелариум“. Попълване на медицински формуляр за здравословното състояние на участника и/или когато е необходимо, описание на прием на съответните лекарствени медикаменти.

Място на провеждане на програмата:

Програмата ще се проведе в Мусаленския дял на Рила.

Лична Екипировка.

Списък с необходимата лична екипировка.

  • Такса за участие: 550 лева

Таксата включва настаняване, храна, водещи тренери, специализирана екипировка, транспорт и застраховка.

Дата за провеждане: 10 – 16 август 2020 г.

Краен срок за записване: 14 дни преди началото на програмата.

  • Как да се запишем в програмите на Тренелариум:

Изпратете формата за записване или  писмо до info@trenelarium.com , за избраната от вас програма.

Ние ще  Ви  върнем потвърждение за записването, заедно с медицински формуляр, декларация за съгласие, за участие от родител и банкова сметка за превеждане на такса. Необходимо е заплащане на капаро на стойност от 100лв от обявената такса, най-късно до 14 дни преди началото на избраната от вас програма.

Елементите в програмата могат да бъдат променени и заменени с други, подходящи за атмосферните условия или динамиката на групата!

Банковата ни сметка:

Тодо Адвенчърс ООД

ОББ

КЛОН ТУНДЖА ОФИС АЛАБИН

BG33UBBS88881000917777

Основание за плащане: име на програмата, име на родител, име на участника и дати на провеждане.