Софийски потайности

Тази година разработихме истинска, градска, приключенска феерия от преживявания. Решихме да обходим, да разровим, да открием, да посетим и да научим малко известни факти и места за прекрасния ни град София. За неговите  тайни градини, подземни проходи, стари  зидове, високи кули, паметници, площади, дюкани, занаятчийници, бани, музеи и най-вече за хората! Хората на София, които пазят спомена за този невероятен град и са готови да разкрият мистериите му…

Програмата ще се провежда всяка седмица, като темите ще бъдат различни. Всеки изминал ден, ще носи знания и следи за следващия. Ще пътешестваме и откриваме всичко това по особено авантюристичен начин. Програмата е подходяща за различни възрастови групи, за цялото семейство.

  • Тайните градини на София
  • Подземни проходи и тунели, укрития, стрелбища и бомбоубежища
  • Забравената Сердика
  • Тайните на красивите софийски сгради – Министерство на замеделието, Царския дворец, Софийската баня, Кубетата на църквата Св. Александър Невски, Софийската библиотека Св. Св. Кирил и Методий, Софийски университет и много други.

Логистика:

Тръгване от паркинга пред главния вход на стадион «Васил Левски» в 09.00ч.

Прибиране на паркинга пред главния вход на стадион «Васил Левски» в 16.00ч.

Необходимости:

Храна, вода и джобни пари 🙂

Такса 55 лв.

Таксата включва посещения на платени места, музеи, водач.

  • Как да се запишем в програмите на Тренелариум:

Изпратете формата за записване или  писмо до info@trenelarium.com , за избраната от вас програма.

Ние ще  Ви  върнем потвърждение за записването, заедно с медицински формуляр, декларация за съгласие, за участие от родител и банкова сметка за превеждане на такса.

Елементите в програмата могат да бъдат променени и заменени с други, подходящи за атмосферните условия или динамиката на групата!

Банковата ни сметка:

Тодо Адвенчърс ООД

ОББ

КЛОН ТУНДЖА ОФИС АЛАБИН

BG33UBBS88881000917777

Основание за плащане: име на програмата, име на родител, име на участника и дати на провеждане.