Програма «Въздушни стъпки» 2019г.

Няма как само да стоим на едно място и да изобретяваме. Затова единия ден ще изобретяваме пък другия почивен ден ще обхождаме, изкатреваме и изследваме различни места.

Денят ще  включва туристически преходи по едни от най-красивите есенни пътеки – «Вазовата екопътека», «Боров камък», «Боженишки урвич», «Алпийска поляна» и много други. Ще се катерим по скали, на обезопасени маршрути на Лакатник, Враца, Боженица, Витоша където ще учим и за различните скали: варовик, пясъчник, гранит. Ще строим въжени елементи – алпийски тролеи, мостове, скокове и ще ги преминаваме. Ще се катерим и на въжена градина, където всеки да изпита собствените си възможности.

Добре дошли са всички пораснали хора, които се чудят как да усмихнат себе си. Ще има на разположение тренери, които да се занимават само с тях. 🙂

Отново важна част е облеклото. То трябва да е топло, леко, удобно и никак да не се притесняваме за него. Добре е да имаме резервни чорапи поне. Шапка и ръкавици, вода, топла напитка в термос и храна са задължителни! 🙂

 

Как да се запишем за участие:

Можете да изпратите попълнена контактна форма от нашият сайт: Контакти

Можете да изпратите имейл до: desyslava.angelova@gmail.com

Всяка седмица програмата ни е различна. Поради високия интерес за тази програма, моля подайте заявка за участие поне седмица по – рано от избраната, от Вас дата.

Всеки ден се тръгва и се прибира от и на стадион “Васил Левски”.

  • Час на тръгване – 08.30ч.
  • Час на пристигане в София – 16.45ч.
  • Цена при записване за един ден – 65 лв.
  • Цена при записване за два дни – 130лв.
  • Записване най-късно една седмица преди избраната от Вас дата!